Eldistributionsmontör med inrikning ledande montör

Sökes till Skövde

Som distributionsmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom Stationer och Ställverk 0,4 kV - 400 kV, vilket innefattar såväl el- som mekaniska installationer. Vår enhet inom Stationer och Ställverk vänder sig främst till kunder med nätanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten.

Din bakgrund

Vi söker dig med en elkraftsteknisk utbildning på gymnasienivå och/eller erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och är meriterande. B-körkort är ett krav.

Din profil

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Tjänsten kommer innebära en hel del resande med övernattning då vara arbetsplatser/projekt är spridda i hela Sverige.

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som den del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har ambition och vill utvecklas finns det möjlighet att gå vidare i vår organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2017-08-07

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Christer Sundberg, Regionchef

 
Telefon: 0725-33 34 64

Fler lediga jobb