Depåchef

Sökes till Gävle

Lambertsson Rental etablerar sig i Gävle med ambitionen om att bli branschens bästa leverantör! Därför söker vi dig som med stort engagemang vill vara delaktig i att starta upp och utveckla vår verksamhet i Gävle.

Om rollen
Som depåchef hos oss på Lambertsson har du personal-, budget- och resultatansvar för vår uthyrningsverksamhet i Gävle. Du har alltså en viktig funktion där du tillsammans med din personal planerar det dagliga arbetet på depån och bidrar till att utveckla vår verksamhet på ett lokalt plan. Att leda andra kommer naturligt för dig, men du har också en förståelse för affären och ekonomin. Bearbetning av den lokala marknaden är viktigt och du har som depåchef mycket kontakt med våra kunder i syfte att skapa och underhålla långsiktiga relationer.  Gävle är en nystartad depå med ambition att växa, initialt innebär tjänsten ansvar över 1 personal och du rapporterar till regionchef öst.

Om dig
Vi tror på en platt organisation med närvarande chefer. Genom att involvera och engagera din personal, är du duktig på att skapa samsyn och bidrar till att alla samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi ser gärna att du har ett stödjande och inkluderande förhållningssätt och bidrar till att skapa en trevlig arbetsmiljö på depån. Du är en person som trivs med att utveckla både affärer och människor!

Vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande tjänst med stora möjligheter till att vara delaktig och påverka. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-02-21

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Tobias Kvick, Regionchef

Telefon: 0733-37 60 75

Fler lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.