Park- och trädgårdsarbetare

Sökes till Täby

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park- och gatudrift samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.

Inför säsongen 2020 söker vi nu park- och trädgårdsarbetare till vår arbetsgrupp i Täby.

Om tjänsten

Vi söker flera parkarbetare eller trädgårdsarbetare till vår arbetsgrupp i norrort med utgångspunkt från Täby. Start i ca mars-april (enl. överenskommelse) för arbete under säsongen 2020.

Som park- eller trädgårdsarbetare kommer du bland annat att jobba med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.

Om dig

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbetare och om du dessutom har en trädgårdsutbildning är detta ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller arbetsuppgifter med större ansvarsområden.

Är du intresserad av säsongsarbete hos oss på Peab Drift och underhåll? Ansök redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-02-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Kim Sand

Telefon: 0725-333267

Fler lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.