Projektledare eldistribution

Sökes till Norrköping

Ta chansen att bli en del av ATS Kraftservice- ett härligt gäng där teamkänslan är stark. Här stöttar och hjälper vi varandra för att nå bästa resultat. Var med och utvecklas tillsammans med oss i en kraftfull organisation med framåtanda.  

Vi vidareutvecklar vårt företag och våra arbetssätt, och letar efter dig som vill vara med och bidra i detta viktiga arbete. 

Om tjänsten
På ATS Kraftservice har du som projektledare en viktig roll då du har totalansvar för dina projekt. I din roll planerar, leder och styr du projekten mot uppställda mål. Vidare bär du ansvar för ekonomin och projektets tidplan från start till avslutande av projekt. Du medverkar i allt från marknadsbevakning och anbudslämnande till projektgenomförande och överlämnande, samt ansvarar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.


Din profil
Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av liknande tjänst och haft ansvar för ekonomisk uppföljning. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av EBR är meriterande.  


Personlighet och kompetenser
Vi söker dig som trivs i rollen som ledare, motiveras av att utveckla och förbättra verksamheten. För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och målmedveten samt ha en god kommunikationsförmåga. Du trivs i rollen som spindeln i nätet och att hantera många och olika frågor parallellt.

Vidare är det viktigt att du har ett ekonomiskt sinne och drivs av att driva affärer med hög service. Du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiavtiv. Därtill har du god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att skapa goda relationer.  Du agerar med säkerheten i fokus. Stor vikt läggs vid din personlighet. 

Vi arbetar med löpande urval, därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD, Staffan Gustavsson, 0707 79 40 04 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2022-11-30

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fler lediga jobb

Dela det här på: